Всіх до секретних в'язниць СБУ: соцмережі відреагували на рішення Авакова заблокувати хресну ходу

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що сили Нацполіції та Нацгвардії не пустили хресну ходу до Києва.
фото: Апостроф

Після того, як працівники МВС виявили вибухові пристрої на маршруті слідування хресної ходи, Арсен Аваков вирішив не пускати колону вірян на вулиці Києва.

Про це повідомив сам міністр внутрішніх справ на своїй сторінці в Facebook. «У нинішній ситуації я як міністр внутрішніх справ керуюся не категоріями релігійних ритуалів, а керуюся категоріями пріоритету громадської безпеки... Силами Нацполіції та Нацгвардії МВС заблокувало прохід ходи вулицями Києва. Безпека громадян є вищою за релігійні ритуали», – написав Аваков.

У соціальних мережах політики та прості українці позитивно відреагували на рішення міністра. «Слово і Діло» прослідкувало за реакцією користувачів соцмереж.

Про знайдену вибухівку на маршруті, за яким мала рухатися хресна хода, повідомив на своїй сторінці народний депутат і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Народний депутат від «Радикальної партії» Андрій Лозовий у Facebook повідомив, що, за його інформацією, в хресній ході беруть участь росіяни з Мурманської області.

Ще один радник Авакова Зорян Шкіряк назвав рішення міністра абсолютно виправданим і єдино вірним.

Крім того в соціальних мережах також обговорюють фотографії самих учасників православної ходи, які сьогодні дісталися Борисполя.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: