Юристи з'ясували, звідки в сина Черновецького взялися гроші на бізнес в Іспанії

Читать на русском
Степан Черновецький є президентом і власником інвестиційної компанії Chernovetskyi Investment Group, що також є джерелом його грошових коштів.
Степан Черновецький

Джерелом статків, якими володіє син екс-мера міста Києва Леоніда Черновецького Степан, є кошти, отримані від продажу «Правекс-Банку» в 2008 році, та інвесткомпанія Chernovetskyi Investment Group.

Про це повідомляє юридична фірма Molins & Silva, що подала апеляційну скаргу на затримання сина Черновецького, передає «Слово і Діло».

«Ця угода була проведена відповідно до міжнародного та українського законодавства й під суворим контролем міжнародних аудиторів та української влади. Сума податків, яка була оплачена в зв'язку з продажем банку, була рекордною свого часу», – наголошується в прес-релізі.

День сім'ї: найвідоміші українські політичні «клани»Однією з найпоширеніших традицій в Україні є традиція клановості та родинних зв'язків, через які багато хто потрапив до політики.

У Molins & Silva зазначають, що Степан Черновецький є президентом і власником інвестиційної компанії Chernovetskyi Investment Group (CIG), що також є джерелом його грошових коштів.

Як повідомлялося, іспанська El Mundo 12 липня поінформувала про затримання в Барселоні 11 осіб, серед яких був і Степан Черновецький. Затриманих звинувачують у діяльності злочинної організації, відмиванні грошей, підробці офіційних документів, а також у податкових махінаціях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: