Порошенко підписав закон про Сили спеціальних операцій ЗСУ

Читать на русском
Відповідний законопроект під номером 4795 був ухвалений Верховною Радою України 29 червня цього року.

Президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до деяких законів щодо Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Відповідний законопроект під №4795 був ухвалений Верховною Радою 29 червня цього року, йдеться в повідомленні на президентському порталі, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні в житті українського спецпризначенця важлива й урочиста подія, яка є плодом спільної та скоординованої роботи багатьох людей. Сьогодні підписується закон, яким завершується процес створення Сил спеціальних операцій Збройних сил України», – заявив Порошенко.

Глава держави зазначив, що в 2014 році у спецпризначенців, «окрім бойового духу, не було нічого – ні форми, ні берців, ні прицілів».

Аваков обіцяє до кінця року сформувати поліцейський спецназ КОРДМіністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв, що формування поліцейського спецназу КОРД буде завершено до кінця 2016 року.

«Подивіться, яку велику роботу ми зробили за ці два роки. І найголовніше – створено спецназ. І він себе ще покаже», – підкреслив Глава держави.

Закон розроблений за стандартами НАТО й повністю відповідає завданням співробітництва Україна-НАТО в контексті створення Сил спеціальних операцій, а також положенням Стратегічного оборонного бюлетеня.

Нагадаємо, що з липня цього року інструктори Федерального бюро розслідувань США почали тренувати спецпризначенців Національного антикорупційного бюро України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: