Держдеп рекомендував американським дипломатам вивезти сім’ї з Туреччини

Читать на русском
Державний департамент США рекомендував дипломатичним працівникам, що служать у Туреччині, вивезти звідти свої сім’ї й утриматися від відвідин південно-східних регіонів країни.

Державний департамент США порекомендував працівникам дипломатичних установ у Туреччині евакуювати з країни членів їхніх сімей та утриматися від відвідин її південно-східних регіонів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Також в американському зовнішньополітичному відомстві не рекомендують відвідувати Туреччину простим американцям.

В ООН відреагували на запровадження надзвичайного стану в ТуреччиніУ зв'язку із запровадженням надзвичайного стану в Турецькій Республіці в Організації Об'єднаних Націй зробили заяву.

«Державний департамент продовжує відстежувати вплив цих подій (невдалої спроби перевороту в Туреччині – Ред.) на загальну ситуацію з безпекою в країні й радить громадянам США поки переглянути плани відвідувань Туреччини», – йдеться в повідомленні відомства.

Відзначається, що на таке рішення також вплинуло запровадження в країні надзвичайного стану терміном на 90 днів.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: