Гройсман назвав дату початку капітальних ремонтів доріг в Україні

Читать на русском
Глава Кабміну Володимир Гройсман планує на початку весни 2017 року запустити капітальний ремонт автомагістралей.
Володимир Гройсман

Капітальний ремонт українських доріг може розпочатися в березні 2017 року.

Про це в інтерв'ю телеканалу «Україна» розповів прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

«Ми хочемо в березні наступного року розпочати масштабний капітальний ремонт автомагістралей», – заявив прем'єр.

За його словами, капітальний ремонт буде профінансований за рахунок створення спеціального фонду, а також міжнародних донорів.

«Ми цього року створимо державний фонд, дорожній фонд, який працюватиме з наступного року. Є повне розуміння, в тому числі й у парламенті, в цьому питанні. Це дасть нам можливість створити механізм фінансування українських доріг. Ми можемо залучити туди десятки й сотні мільярдів, а це – робочі місця українців, дороги, логістика», – зазначив глава Кабміну.

Нагадаємо, раніше Володимир Гройсман пообіцяв передати державні дороги місцевого значення в управління облдержадміністрацій. Також ОДА отримають відповідні кошти й ресурси. Децентралізація передбачає створення Дорожнього фонду.

«Слово і Діло» займається моніторингом обіцянок українських політиків. Так, український прем'єр дав 312 обіцянок, 188 з яких виконав, ще 46 – перебувають у процесі виконання, а 78 – провалені. Рівень його відповідальності – 60%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: