Внаслідок провокації бойовиків два житлових будинки загорілися в Коминтерновому – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують порушувати режим припинення вогню і не дотримуються Мінських угод.
фото взято для ілюстрації події

Бойовики самопроголошених республік здійснили провокацію на маріупольському напрямку, де спочатку вони обстріляли Талаківку з окупованого Комінтернового, а пізніше з важких мінометів обстріляли Комінтернове.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«Противник з боку тимчасово окупованої території о 20:40 вів обстріл населеного пункту Талаківка з боку Комінтернового. Намагаючись звинуватити українських військових у недотриманні умов припинення вогню, російські окупанти завдали обстрілу з мінометів великого калібру (82 і 120 мм) північну й південну околицю Комінтернового, внаслідок чого загорілося два житлових будинки», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, сепаратисти намагалися використати телефонні дзвінки начебто від обуреного населення до моніторингової місії ООН для підбурення місцевого населення проти ЗСУ.

«Командування оперативно-тактичного угруповання «Маріуполь» наголошує, що українські воїни продовжують дотримуватися Мінських домовленостей, на провокації ворога не піддаються, вогонь у відповідь не відкривають», – додали в штабі.

На переконання українських військових, бойовики спробували імітувати обстріл сил АТО з населеного пункту Талаківка по Комінтерновому. Як стверджують в штабі АТО, метою таких дій є дискредитація ЗСУ та зрив виконання Мінських домовленостей.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики 58 разів обстріляли позиції української армії в зоні АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: