СБУ припинила нелегальні пасажироперевезення з «ЛНР» в Одесу

Читать на русском
Перевезення здійснювалися автобусами з тимчасово окупованого Луганська до Одеси й назад через тимчасово непідконтрольні державним органам України пункти пропуску на кордоні з РФ.

Працівники Служби безпеки України викрили дії організованого угруповання, яке налагодило нелегальні пасажирські перевезення з тимчасово окупованих територій на територію України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

«Працівники СБУ спільно з Національною поліцією та органами прокуратури затримали в Харківській області організатора нелегального бізнесу та трьох учасників угруповання, які здійснювали відповідні перевезення», – йдеться в повідомленні.

Під час обшуків було вилучено схеми маршруту автобусів, узгоджені з так званим «міністерством транспорту ЛНР», посадочні талони, печатки зареєстрованих у «ЛНР» підприємств і свідоцтва платників податків «ЛНР».

Глава СБУ розповів деталі спецоперації проти сепаратизму на ОдещиніКерівник Служби безпеки України розкрив деталі спецоперації проти сепаратистської діяльності в Одеській області.

Повідомляється, що перевезення здійснювалися автобусами з тимчасово окупованого Луганська до Одеси й назад через українсько-російський кордон, зокрема через тимчасово непідконтрольні державним органам України пункти пропуску на кордоні з РФ.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося раніше, СБУ ліквідувала конвертаційний центр, який використовувався для фінансування бойовиків на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: