Бойовики застосували «безпілотні» провокації проти загонів ЗСУ

Читать на русском
Ворожі БПЛА також використовувалися в районі міста Попасна та в районі населеного пункту Кам'янка.

Бойовики з 1-го та 2-го армійських корпусів ЗС РФ, розквартированих на Донбасі, продовжують активно використовувати безпілотні літальні апарати з метою уточнення змін у бойових порядках на передньому краї та в тактичній глибині оборони сил АТО.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

«24 липня для коригування вогню мінометних розрахунків по позиціях наших підрозділів у районах н. п. Новоселівка друга та Авдіївка застосовувалося два безпілотних літальних апарати «Орлан-10» окремої роти БПЛА (Донецьк) 1 АК ЗС РФ і в районі н. п. Водяне – один БПЛА типу квадрокоптер», – йдеться в повідомленні ГУР.

В Україні хочуть налагодити виробництво бойових БПЛАУкраїна потребує створення серійного виробництва оперативно-тактичних і стратегічних безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

Крім цього, ворожі БПЛА використовувалися на ділянках відповідальності 6 окремого механізованого полку (Кадіївка, колишній Стаханов) 2 АК ЗС РФ в районі міста Попасна та 11 окремого механізованого полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ у районі населеного пункту Кам'янка.

Нагадаємо, що в червні ДК «Укроборонпром» вперше демонструє вітчизняні безпілотні літальні апарати в рамках української експозиції на французькій виставці Eurosatory-2016.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: