Карта АТО: ситуація на сході України станом на 25 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 25 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

В районі проведення АТО російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України. Упродовж минулої доби зафіксовано 54 випадки відкриття вогню. З них по 24 на Донецькому і Маріупольському напрямках та 6 на Луганщині.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики зі 120 та 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли Авдіївку та Новоселівку Другу. Крім цього, під Авдіївкою Збройні сили України вступили у вогневий контакт з ворожими диверсантами. Противник відступив. Також, із мінометів калібру 82 мм супротивник стріляв по укріпленнях сил АТО неподалік Невельського, Опитного та шахти Бутівка.

На маріупольському напрямку сепаратисти із 122 мм самохідних установок вели вогонь по Новогригорівці, а з 120 та 82 мм мінометів обстріляли Талаківку, Водяне та Старогнатівку. У Широкиному, Талаківці та Водяному ворог також застосував БМП і гранатомети, у Гнутовому – зенітні установки, в Красногорівці – великокаліберні кулемети, а ворожі снайпери активізувалися під Мар’їнкою.

На луганському напрямку проросійські банди двічі вели вогонь по українських бійцях з гранатометів та стрілецької зброї в районі н.п. Оріхове.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: