Кличко задумав зробити з Гідропарка аналог «Діснейленду»

Читать на русском
Мер Києва хоче перетворити столичний Гідропарк на містечко розваг, де можна буде відпочити з дітьми, на зразок Діснейленду.
Віталій Кличко

Міський голова Києва Віталій Кличко має намір перетворити столичний Гідропарк на місце відпочинку з дітьми на зразок парку розваг «Діснейленд».

Про це йдеться в повідомленні прес-служби мера, передає «Слово і Діло».

«Найближчим часом ми презентуємо концепцію розвитку Гідропарку, який стане містечком розваг, де можна відпочити з дітьми, – так званим «українським Діснейлендом». Зараз ми спілкуємося з інвесторами, які мають великий досвід реалізації таких проектів. І наше завдання – реалізувати цей задум в найближчі роки», – заявив київський мер.

Також, за словами Кличка, до кінця літа нарешті завершиться реконструкція столичного велотреку, який уже готовий на 80%.

Кличко виконав обіцянку: поліція патрулюватиме вулиці Києва на велосипедах100 велосипедів зі спорядженням передав сьогодні патрульній поліції Києва міський голова столиці Віталій Кличко, тим самим виконавши свою обіцянку.

«Я сподіваюся, що в серпні ми будемо відкривати оновлений Київський велотрек – сучасний, з новою велошколою для дітей, оновленим покриттям, з сучасним паркінгом, освітленням. Велотрек і територія парку, який до нього прилягає, будуть єдиним відкритим простором, з зонами дозвілля, з кафе, де охочі зможуть подивитися на змагання. Це буде одне з центральних місць у столиці для занять спортом та відпочинку», – поділився планами Кличко.

Нагадаємо, реконструйований велотрек мав бути відкритий іще до Дня Києва, тобто наприкінці травня. Однак комунальники не встигли завершити ремонт у відведений строк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: