Кістіон не встиг профінансувати добудову «Охматдиту» в обіцяний термін

Читать на русском
Кабінет міністрів України поки так і не розглянув питання фінансування добудови корпусу дитячої лікарні Охматдит.
Володимир Кістіон

Кабінет міністрів не розглянув до 20 липня питання фінансування добудови корпусу дитячої лікарні «Охматдит» у Києві.

Обіцянку відкрити фінансування добудови до цієї дати дав віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон.

Однак рішення уряду, яке б дозволило фінансування медзакладу, до 20 липня так і не було ухвалене. Натомість цього дня в Міністерстві охорони здоров’я відбулася міжвідомча нарада, на якій і було обговорене це питання. Згідно з проектом розпорядження Кабміну, загальна кошторисна вартість скоригованого проекту будівництва зменшена з 3,93 млрд грн (відповідно до експертного звіту, складеного 17 грудня 2015 року) до 3,22 млрд грн.

«Слово і Діло» з’ясувало, що питання фінансування добудови корпусу «Охматдиту» мало розглядатися на засіданні Кабінету міністрів сьогодні, 22 липня, однак поки що жодної інформації з цього приводу портал не має.

Таким чином, Володимир Кістіон додав до свого рейтингу першу невиконану обіцянку. Решта 5 його обіцянок перебувають у процесі виконання.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» писало про те, що мер Кропивницького Андрій Райкович не зміг впорядкувати автостоянку перед міською дитячою лікарнею, через що ускладнено доступ до неї автомобілів швидкої допомоги.

Дізнатися, як у Кабінеті міністрів України виконують свої обіцянки, можна в рейтингу відповідальності членів українського уряду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: