ЗМІ назвали перші результати слідства щодо вбивства Шеремета

Читать на русском
Українські засоби масової інформації розповіли про перші результати слідства щодо вбивства відомого журналіста.

Слідство в справі про вбивство журналіста «Української правди» Павла Шеремета схиляється до версії, що ціллю злочинців був саме він.

Про це zn.ua повідомило джерело в правоохоронних органах, пише «Слово і Діло».

«Розрахунок був точний і грамотний. Вибухівки було закладено рівно стільки, щоб вистачило лише для водія й не вразило нікого поруч. Якби вибухова хвиля пішла вниз, її б істотно загасило в землі, але вона пішла вгору та вліво. Це було полювання виключно на жертву вбивства», – заявив він.

Джерело в правоохоронних органах уточнило, що в разі, якби Шеремет був у автомобілі не один, то пасажири вижили б.

«Якби в машині були пасажири, то вони, скоріш за все, вижили б. Це говорить про те, що розрахунок був суто на ураження водійського місця, а не на знищення всієї машини», – зазначив співрозмовник агентства.

Він також додав, що судмедексперти вже завершили роботу над тілом загиблого й зробили висновки, що смерть наступила в результаті несумісних із життям травм і великої втрати крові.

Нагадаємо, вчора, 21 липня, о 7:45 на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в результаті вибуху автомобіля загинув журналіст Павло Шеремет. Пізніше правоохоронці додали, що це було сплановане вбивство.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: