Гройсман анонсував запуск системи контролю за міністерствами

Читать на русском
В українському Кабміні придумали, як контролювати діяльність всього уряду за допомогою спеціальної системи.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що незабаром планується запуск спеціальної системи внутрішнього контролю за міністерствами.

Про це він заявив під час засідання уряду, повідомляє «Слово і Діло».

«Нещодавно ми звітували за другий квартал. Ми будемо продовжувати цю традицію й абсолютно публічно звітувати про виконану роботу. Запустимо внутрішню систему контролю за діяльністю міністерств. Завдання кожного міністра – оцінка якості та ефективності роботи своїх колег», – зазначив Гройсман.

За його словами, уряд уже має затверджений план і повинен його відповідально виконувати. Також прем'єр сказав, що одним із головних завдань наразі є поліпшення інвестиційного клімату в країні.

100 днів уряду Гройсмана: перші досягнення та провалиЗа перші 100 днів роботи уряд Володимира Гройсмана виконав 21 обіцянку з 231, зафіксованої «Словом і Ділом».

«Щодо державної служби, то ми запустимо конкурси щодо держслужби, щоб найкращі прийшли реформувати країну», – додав він.

Крім того, Гройсман зазначив, що зміни почнуться із секретаріату Кабміну. На його думку, потрібно створити систему, яка буде ефективною та результативною.

Нагадаємо, «Слово і Діло» займається моніторингом обіцянок українських політиків. Так, прем'єр-міністр дав 313 обіцянок, 188 з яких виконав, ще 47 – перебувають у процесі виконання, а 78 – провалив. Рівень його відповідальності – 60%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: