Київ назвав імовірне місце проведення «Євробачення-2017»

Читать на русском
Для проведення Євробачення-2017 Київ вибрав Палац спорту, але також може бути розглянутий варіант проведення конкурсу в Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі.
зал Палацу Спорту

Київська державна адміністрація розглядає Палац спорту як основну арену для проведення «Євробачення» в 2017 році, якщо столиці випаде право проводити конкурс.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«Основна арена – Палац спорту. Прес-центр буде розташований у НСК «Олімпійський», який розташований у 500 метрах від основної арени. Відразу поруч із НСК «Олімпійський» розташована Троїцька площа, на якій буде облаштоване фестивальне містечко «Євробачення», – сказав заступник голови міськадміністрації Олексій Резніков.

Він додав, що Київ має резервну арену – Міжнародний виставковий центр на Лівому березі.

Радниця Омеляна прокоментувала ситуацію довкола коштів на ЄвробаченняНова радниця міністра інфраструктури Яніка Мерило заявила, що прибуток від продажу квитків на Євробачення-2017 може покрити приблизно 75% витрат.

Нагадаємо, українська співачка Джамала посіла перше місце на конкурсі «Євробачення-2016» 14 травня в Стокгольмі з піснею «1944». Пісня присвячена трагедії кримськотатарського народу під час депортації.

Про бажання проводити міжнародний пісенний конкурс заявили шість міст: Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків і Херсон. Конкурс із відбору міста, в якому буде проводитися «Євробачення-2017», пройде в чотири етапи. Переможця буде оголошено 1 серпня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: