За минулу добу на Донбасі загинув один військовий

Читать на русском
За минулу добу один український військовий загинув, двоє – отримали поранення. Цих втрат ЗСУ зазнали в бойовому зіткненні під Мар'їнкою.

За минулу добу на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще двоє – отримали поранення.

Про це повідомив спікер Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«За минулу добу один український військовий загинув, двоє – отримали поранення. Цих втрат ми зазнали в бойовому зіткненні під Мар'їнкою», – уточнив спікер АП.

Нагадаємо, що в останні місяці на сході України посилилися бойові дії, які супроводжуються безповоротними втратами серед особового складу.

Марчук назвав кількість танків окупантів на ДонбасіУ розпорядженні окупаційної влади на Донбасі є близько 700 танків різної модифікації, що більше, ніж у Німеччині та Великобританії разом узятих.

Зокрема, за два тижні червня від обстрілів російсько-терористичних військ загинули 5 українських військових, ще 75 – отримали поранення різного ступеня тяжкості.

18 липня в зоні проведення антитерористичної операції на сході України загинуло семеро бійців Збройних сил України.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: