Подача електроенергії в Авдіївку відновлена

Читать на русском
Цієї ночі в результаті повторного обстрілу з боку окупаційних військ був пошкоджений трансформатор ДФС, що й призвело до її знеструмлення.
руйнування на ДФС

Подача електроенергії в місто Авдіївка була відновлена, але фільтрувальна станція знову знеструмлена через пошкодження трансформатора в результаті повторного обстрілу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Під час спільного брифінгу сторін СЦКК і СММ ОБСЄ, який розпочався 21 липня об 11 годині, російська група підтвердила гарантії безпеки на проведення ремонтних робіт. Це дозволило патрулям СММ ОБСЄ знову виїхати на місця пошкоджень лінії електропередач в Авдіївці», повідомили в прес-центрі.

Авдіївка: війна на виснаження, а не повномасштабні бої – Foreign PolicyНа сході України знову з'явилася точка, де бойові дії за інтенсивністю не поступаються подіям кінця серпня 2014 року. Йдеться про невелике містечка Авдіївка, зокрема його промислову зону, яка впритул прилягає до протиборчих сторін.

У штабі АТО підкреслили, що електропостачання Донецької фільтрувальної станції, яка розташована в «сірій» зоні, також було відновлено. Однак цієї ночі в результаті повторного обстрілу з боку окупаційних військ був пошкоджений трансформатор ДФС, що й призвело до її знеструмлення.

Нагадаємо, що 20 липня найбільший в Європі коксохімічний завод, що входить до групи «Метінвест», різко знизив виробництво після нічного обстрілу Авдіївки, що призвело до знеструмлення підприємства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: