ГПУ взялася за колишнього заступника голови ВР Ігоря Калєтніка

Читать на русском
У ГПУ обіцяють, що найближчим часом підготують підозри всім причетним до махінацій із передачею землі під Києвом.
Ігор Калетник

Генеральна прокуратура України розслідує факт незаконної передачі 14 га землі під Києвом колишньому першому заступнику голови Верховної Ради Ігорю Калєтніку.

Про це заявив начальник департаменту розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Розслідує також факт незаконного надання у власність 14 га землі із щойно зазначеної мною кількості (890 га – Ред.) шляхом їх передачі на 141 підставну фізичну особу, а в подальшому – колишньому першому заступнику голови Верховної Ради Ігорю Калєтніку», – сказав він.

Онищенко вирішив судитися з ГПУ та НАБУ за свою репутаціюОдіозний український депутат вимагає від силовиків компенсації за руйнування його ділового іміджу.

В рамках розслідування кримінального провадження за ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем) підозри нікому не пред'являлися, але найближчим часом будуть підготовлені підозри всім причетним.

Як повідомлялося раніше, працівники ГПУ та СБУ затримали на хабарі в 100 тис. грн. першого заступника голови Держслужби України з питань праці.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: