«Миротворець» створив карту розташування російських військ на Донбасі

Читать на русском
В картотеці є всі російські терористи, найманці та бойовики від Калінінграда до Петропавловська-Камчатського, що засвітилися у відритих джерелах.

Волонтери сайту «Миротворець» створили карту локалізації російських військових і місцевої іреденти, які підняли зброю проти української держави.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook народний депутат від фракції «Народного фронту», радник глави МВС Антон Геращенко, передає «Слово і Діло».

«Це унікальна інтерактивна карта прив'язки російських бойовиків-найманців до їхнього місця проживання на території Росії. Наразі на карту виведено 3200 посилань на бойовиків і терористів, в черзі на заповнення – ще 15 тисяч карток», – пише він.

Місцеві жителі дезертують з «армії ДНР» – ТимчукЗа даними групи «Інформаційний спротив», із так званого «1-го армійського корпусу ДНР» дезертирують бойовики.

За його словами, в картотеці є «всі російські терористи, найманці та бойовики від Калінінграда до Петропавловська-Камчатського, що засвітилися у відритих джерелах».

Геращенко нагадав, що волонтери сайта «Миротворець» продовжують свою непросту роботу з виявлення та фіксації сепаратистів, терористів і бойовиків.

Сьогодні в штабі АТО опублікували фотографії місць обстрілів бойовиками мирного населення поблизу лінії розмежування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: