НАЗК отримало доступ до всіх електронних реєстрів Мін'юсту

Читать на русском
Нацагентство з питань запобігання корупції продовжує підписувати важливі юридичні документи.
Фото: abcnews

Сьогодні, 20 липня, міністр юстиції України Павло Петренко та керівник Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак підписали меморандум про співробітництво та обмін інформацією.

Відповідний документ був підписаний у Києві, повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Меморандум передбачає об'єднання зусиль із надання Нацагентству доступу до всіх електронних реєстрів Міністерства юстиції», – заявив Петренко.

За його словами, Міністерство юстиції допомагатиме НАЗК в питаннях держреєстрів.

«Запуск Національного агентства із запобігання корупції, запуск електронного декларування та моніторинг способу життя державних службовців – це серйозний превентивний захід для того, щоб державна служба очистилася від тих людей, які не можуть пояснити походження свого майна», – зазначив міністр.

Водночас глава НАЗК Наталія Корчак додала, що доступ до реєстрів Мін'юсту допоможе працівникам агентства перевіряти правдивість заповнених декларацій чиновниками.

Нагадаємо, раніше конкурсна комісія відібрала 13 людей до апарату НАЗК за результатами співбесіди, яка пройшла 30 червня.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: