Вбивство Шеремета розслідуватиме ФБР – Деканоїдзе

Читать на русском
Глава СБУ, генеральний прокурор і Нацполіція отримали чіткі доручення від Президента Порошенка створити оперативну групу з розслідування вбивства Шеремета.
Хатія Деканоїдзе

Українські силовики створюють оперативну групу для розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета із залученням працівників ФБР.

Про це повідомила глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, передає «Слово і Дело» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Глава СБУ, генеральний прокурор і я як глава Нацполіції отримали чіткі доручення Президента Порошенка: ми створюємо оперативну групу», – сказала вона на брифінгу.

До оперативної групи увійдуть найкращі оперативники Нацполіції, Служби безпеки, а також представники ФБР, які допоможуть українським силовикам розслідувати справу про вбивство журналіста.

«Щойно я зустрічалася з представниками ФБР в Україні й вони також будуть задіяні в розслідуванні», – сказала глава Нацполіції.

Сьогодні, 20 липня, в результаті вибуху автомобіля на перехресті вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького загинув відомий журналіст «Української правди» Павло Шеремет. Автомобіль належав Олені Притулі.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: