Парубій за три місяці так і не зміг назвати поіменний склад коаліції

Читать на русском
Оскільки спікер Верховної Ради Андрій Парубій відмовляється надати громадськості поіменнний список депутатів-членів коаліції, багато хто обґрунтовано сумнівається, чи існує в Україні парламентська більшість.
Андрій ПарубійФото: "УНІАН"

Глава Верховної Ради Андрій Парубій так і не опублікував поіменний список народних депутатів, які входять до складу парламентської коаліції.

Зробити це в разі, якщо цього вимагатиме громадськість, він пообіцяв ще на початку квітня.

Проте відтоді список членів парламентської більшості так і не був оприлюднений. Більше того, коли під час прес-конференції 18 липня журналісти запитали Парубія про кількісний склад коаліції, він відповів, що у нього немає повноважень збирати такі списки.

Такою відповіддю спікер не лише суперечить сам собі, але й додає чергову невиконану обіцянку до свого досьє. А їх у нього на цю мить уже 27, тобто більше третини від загальної кількості.

Із 46% виконаних обіцянок Андрій Парубій наразі посідає 30 місце в рейтингу відповідальності народних депутатів України.

Нагадаємо, минулого тижня Андрій Парубій в ефірі ток-шоу «Право на владу» прокоментував свою невиконану обіцянку про винесення на голосування поданих Президентом кандидатур членів ЦВК.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: