За добу на фронті загинув іще один солдат ЗСУ

Читать на русском
Загиблий службовець ЗСУ був убитий внаслідок обстрілу бойовиками смт Луганське. Один поранений біля Зайцевого, троє бійців отримали поранення під Авдіївкою, ще один боєць отримав поранення в Широкиному.
Андрій Лисенко

За неділю, 17 липня, в зоні проведення АТО загинув один військовослужбовець, п'ятеро – отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані представника Адміністрації Президента, полковника Андрія Лисенка, які він оприлюднив на брифінгу в понеділок.

«За минулу добу в результаті бойових дій 1 український військовослужбовець загинув і 5 отримали поранення», – повідомив він.

За його даними, загиблий службовець ЗСУ був убитий внаслідок обстрілу бойовиками смт Луганське.

Москва активізувала застосування важкої техніки на Донбасі – розвідкаРосія збільшила поставки РСЗВ і важкої техніки на територію окупованого Донбасу. Загалом за тиждень було здійснено 393 обстріли та штурмові дії позицій українських військ.

«Один поранений біля Зайцевого, троє бійців отримали поранення під Авдіївкою, також один боєць отримав поранення в Широкиному, підірвавшись на вибуховому пристрої», – уточнив полковник.

Сьогодні стало відомо, що в неділю, 17 липня, троє жителів міста Комсомольське (окуповані території Донецької області) отримали тяжкі вогнепальні поранення в результаті спротиву, вчиненого російській окупаційній владі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: