Розвідка оголосила дані втрат російських окупантів на Донбасі

Читать на русском
Також в районі Станиці Луганської внаслідок вибуху боєприпасів під час господарських робіт, отримали поранення двоє цивільних робітників і один військовослужбовець.

Станом на 16 липня в результаті боїв на Донбасі загинули десять і поранено тринадцять військовослужбовців 1-го і 2-го армійських корпусів ВС РФ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства Оборони (ГУР МО) України.

«У ніч з 14 на 15 липня ц.р. загинули десять і поранено тринадцять військовослужбовців ЗС РФ. 15 липня ц.р. тіла загиблих російських військових вивезено з моргу Донецької обласної лікарні Калініна в Росію на двох спеціально обладнаних автомобілях «КамАЗ», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, загинули чотири і поранено п'ятеро військовослужбовців 11 окремого механізованого полку (Макіївка) і 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ВС РФ, а також 6 окремого механізованого полку (Стаханов) та 2 окремої мотострілкової бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ВС РФ.

Звіт ООН: названий найкривавіший місяць на ДонбасіВ ООН стурбовані зростанням числа жертв серед мирних жителів і повідомили, що за червень 12 цивільних були вбиті в зоні АТО та ще 57 осіб отримали поранення.

Також в районі Станиці Луганської внаслідок вибуху боєприпасів під час господарських робіт, отримали поранення двоє цивільних робітників і один військовослужбовець 2 окремої мотострілкової бригади (Луганськ) 2 АК ВС РФ.

«Командування корпусу намагається представити вибух як результат обстрілу з боку сил АТО для відповідної доповіді представників спеціальної спостережної місії ОБСЄ», – пояснили в ГУР МО України.

Нагадаємо, що в розпорядження Головного управління розвідки Міністерства оборони України потрапили особисті дані ряду військовослужбовців ЗС РФ, які беруть участь в безпосередніх обстрілі службовців ЗСУ і мирних жителів на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: