Парубій і Гринів не змусили депутатів працювати до осені

Читать на русском
Андрій Парубій та Ігор Гринів не впоралися з обіцянками продовжити сесію парламенту до кінця літа.

8 липня голова парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Гринів пообіцяв, що поточна сесія Верховної Ради триватиме до осені.

«Ми не будемо закривати поточну сесію. Ми будемо працювати все літо», – сказав нардеп. Однак Гринів провалив свою обіцянку, оскільки спікер Верховної Ради Андрій Парубій сьогодні, 15 липня, закрив сесію парламенту.

Таким чином, це вже друга невиконана обіцянка Гриніва. Рівень відповідальності глави фракції – 23%.

Андрій ПарубійНародний депутат України
Парубій пообіцяв, що винесе на розгляд парламенту питання щодо продовження роботи сесії ВРСказано 13 липня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Щодо самого Парубія, то він 13 липня також пообіцяв продовжити роботу депутатів. Спікер заявив, що цього пленарного тижня винесе на розгляд парламенту питання про продовження роботи сесії ВР.

Сьогодні, 15 липня 2016 року, Парубій закрив останнє пленарне засідання IV сесії VIII скликання Верховної Ради. За цей час спікер так і не виніс на розгляд парламенту питання про продовження роботи сесії. Виходячи з цього, «Слово і Діло» надає цій обіцянці статус «не виконано».

На рахунку Парубія на сьогодні 70 обіцянок. З них виконаними є 33, ще 26 – провалені. Рівень відповідальності політика – 47%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: