У Хрустальному люди повстали проти російських окупантів – ГУР

Читать на русском
Обурені містяни заявили, що здатні організовано покинути місто та надати силам АТО координати казарм, складів і ангарів.

Військова розвідка України відзначає зростання невдоволення населення тимчасово окупованих територій сходу України присутністю та діями російських окупаційних військ.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

Зокрема, 13-14 липня 2016 року мешканці Хрустального висловили відкритий протест проти дислокації в прилеглих до житлових масивів районах великокаліберної артилерії, реактивних систем залпового вогню «Град» і «Ураган» окремої артилерійської бригади (Хрустальний) 2 АК (Луганськ) ВС РФ.

Турчинов назвав причину загострення ситуації на ДонбасіОднією з головних причин нового загострення ситуації на Донбасі стало прагнення президента Росії Володимира Путіна до військових перемог.

«Обурені містяни заявили, що здатні організовано покинути місто й надати силам АТО координати тих казарм, складів та ангарів, знищення яких завдасть мінімальної шкоди об'єктам цивільної інфраструктури», – заявили в ГУР МО України.

Сьогодні стало відомо, що окупаційні угрупування 1-го і 2-го армійських корпусів ЗС РФ проводять ротацію та підсилюють передові підрозділи, поповнюючи боєприпаси й зміцнюючи фортифікаційні споруди на слов'янському та донецькому напрямках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: