Порошенко та Алієв обговорили спільне виробництво Ан-178

Читать на русском
Влада Азербайджану висловили зацікавленість в організації збирання транспортних літаків Ан-178 розробки ДП Антонов на власних потужностях.

Президент України Петро Порошенко обговорив із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим можливість створення на території Азербайджану спільного підприємства з виробництва літака Ан-178.

Про це Порошенко заявив за результатами зустрічі з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим в Баку в четвер, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Одним із найбільш перспективних проектів є поставки до Азербайджану українських транспортних літаків Ан-178 і в майбутньому спільне виробництво цих літаків, у тому числі на території Азербайджану», – сказав Президент України.

Як повідомлялося раніше, влада Азербайджану висловила зацікавленість у організації збирання транспортних літаків Ан-178 розробки держпідприємства «Антонов» на власних потужностях.

Нагадаємо, що в зв'язку з припиненням дії зони вільної торгівлі з Росією Україна продовжить торгівлю з Азією через Грузію, Азербайджан і Казахстан.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: