Труханов не вирішив питання з підтопленнями Пересипу та Кривої балки

Читать на русском
Геннадій Труханов не виконав обіцянку ліквідувати підтоплення. Її він дав ще 2012 року, коли балотувався до парламенту.

Мер Одеси Геннадій Труханов провалив обіцянку вирішити проблему регулярних підтоплень, яку він дав, ще будучи кандидатом у народні депутати.

«Слово і Діло» зафіксувало цю обіцянку ще в 2012 році. Так, у передвиборчій програмі кандидата в нардепи в одномандатному виборчому окрузі №136 зазначено: «Робота в парламенті – це також можливість вирішити конкретні проблеми Суворовського району Одеси, такі як ліквідація підтоплень Пересипу та Кривої балки».

25 травня 2014 року Геннадій Труханов був обраний міським головою Одеси.

Геннадій ТрухановМіський голова Одеси
Труханов пообіцяв ліквідувати підтоплення Пересипу і Кривої БалкиСказано 12 грудня 2012 р.Статус обіцянки: Не виконано

11 квітня 2016 року в ході апаратної наради перший заступник міського голови Одеси Анатолій Орловський повідомив, що найбільш проблемні ділянки зливової каналізації приведені до ладу. Він розповів, що це стосується таких ділянок, як Хаджибейска дорога, район Кривої Балки, Пересипу, Французького бульвару, а також вулиці Вільямса.

У відповіді на інформаційний запит «Слова і Діла» від 3 червня 2016 року заступник голови Суворовської районної адміністрації Одеси О. Ляшенко повідомив, що проблема підтоплення району Пересипського моста вирішена в результаті облаштування комплексу насосних станцій та організації регулярного розчищення системи зливових каналів. Для забезпечення відведення атмосферних опадів у мікрорайоні «Крива балка» проведені роботи з розчищення більш ніж 500 метрів зливових каналів уздовж вулиці Хавкіна. Але цього ж дня в зв'язку з рясними зливами в Одесі стався потоп, багато вулиць практично повністю пішли під воду. Як повідомляли ЗМІ, проїхати неможливо по Хаджибейській дорозі, Вапняковій, в районі Пересипського мосту та Приморської. Також підтопленим, але умовно проїжджим залишився Пересип. На Чорноморці через велике скупчення води не ходив трамвай. Також не було трамвайного сполучення з Хаджибейським лиманом. Незважаючи на те, що на вулицях було рекордно мало транспорту, один з онлайн-сервісів оцінив затори на дорогах у 8 балів із 10 можливих.

Це вже 33-я невиконана обіцянка Геннадія Труханова. В рейтингу відповідальності мерів він посідає восьме місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: