На великому хабарі спіймали заступника голови одного з держпідприємств

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про затримання у Львівській області першого заступника голови ДП «Західукргеологія» НАК «Надра України» Державної служби геології та надр України, Міністерства екології та природних ресурсів України на хабарі в 1,5 мільйона гривень.

Як передає «Слово і Діло», про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами міністра, чиновник вимагав від представника юридичної особи 3 мільйони гривень. За цю суму він пообіцяв посприяти в підготовці та погодженні документації на газове родовище з подальшою видачею спеціального дозволу на користування надрами.

Нацгвардія вилучила у копачів бурштину броньовикМіністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Нацгвардія вилучила бронемашину в копачів бурштину на Волині.

«Сьогодні, 13 липня, під час отримання частини неправомірної вигоди перший заступник ДП «Західукргеологія» був затриманий оперативниками Управління захисту економіки та слідства Нацполіції у Львівській області спільно з обласною прокуратурою», – заявив Аваков і додав, що у затриманого вилучили 1,5 мільйона гривень. Наразі тривають слідчо-оперативні заходи.

Нагадаємо, раніше детективи Національного антикорупційного бюро разом із працівниками Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали організаторів злочинної схеми з розкрадання бюджетних коштів на державні закупівлі в одній із філій «Укрзалізниці».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: