Карта АТО: ситуація на сході України станом на 13 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 13 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

За минулу добу зафіксовано 41 випадок відкриття вогню, з них 19 на Донецькому, 18 – на Маріупольському та 4 – на Луганському напрямках.

Обстріли

На Донецькому напрямку супротивник зі 122-мм артилерії бив по наших позиціях у Миколаївці Другій, а 120-мм міномети застосував у Зайцевому, Авдіївці, Семигір’ї, Новоселівці та Новоселівці Другій. По Новгородському та н. п. Дача окупанти стріляли з 82-мм мінометів. Крім цього, під вогнем 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинилися українські воїни в Авдіївці.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 122-мм артилерії та 120 мм мінометів ворог обстріляв українських воїнів у Красногорівці. Міномети калібру 82 мм він використав у Гнутовому, а великокаліберні кулемети – по захисниках Широкиного. Також, по наших опорних пунктах у Мар’їнці вели вогонь ворожі снайпери.

На Луганщині позиції ЗС України в районі Станиці Луганській противник обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Кримського вів несистематизований хаотичний вогонь.

Втрати

1 український військовослужбовець загинув, ще 4 поранені в зоні проведення АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: