У найближчий тиждень МВФ не розглядатиме питання співпраці з Україною – Данилюк

Читать на русском
Міністр фінансів України Олександр Данилюк стверджує, що український уряд уже фактично завершив переговори з Міжнародним валютним фондом.
Олександр Данилюк

Уряд України фактично завершив переговори з Міжнародним валютним фондом.

Про це у вівторок заявив міністр фінансів Олександр Данилюк, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«З МВФ ми фактично завершили вже переговори. Велику жирну крапку поставили. Зараз лише питання «борду», який ми очікуємо, як і планувалося», – зазначив Данилюк.

МВФ перевірить роботу української фіскальної службиТехнічна місія МВФ перевірить та оцінить роботу, а також виконання реформ у Державній фіскальній службі України.

Міністр підкреслив, що незважаючи на це, в порядку денному Фонду, розписаному до 20 липня, питання підписання меморандуму про співпрацю з Україною немає.

Нагадаємо, останній транш кредиту від МВФ Україна отримала майже рік тому – в серпні 2015 року. А сам Данилюк ще 2 липня запевняв, що питання підписання нового меморандуму з Фондом – це лише питання кількох днів.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: