Фищук не впорався з відкриттям обіцяних пунктів пропуску

Читать на русском
Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук провалив обіцянку відкрити в червні два прикордонних пункти пропуску.
Олександр Фищук

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук 29 грудня 2015 року пообіцяв у червні 2016 року відкрити два пункти пропуску – «Красноїльськ» та «Дяківці».

25 травня 2016 року буковинські чиновники обстежили стан проведення будівельних робіт на пункті пропуску через державний кордон України «Дяківці». За підсумками перевірки генеральному підряднику було доручено до 15 липня 2016 року завершити всі внутрішні оздоблювальні та будівельні роботи, включаючи благоустрій території.

Фищук планує відкрити два пункти пропуску у червні 2016 рокуСказано 29 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

5 липня 2016 року перший заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Куліш обстежив стан проведення будівельних робіт на пункті пропуску через державний кордон України «Красноїльськ». За підсумками зустрічі генеральному підряднику доручено прискорити завершення всіх будівельних робіт, включаючи благоустрій території.

Станом на 10 липня 2016 року пункти пропуску «Красноїльськ» та «Дяківці» не функціонують. У зв'язку з цим «Слово і Діло» привласнює цій обіцянці Фищука статус «не виконано».

Це одна із 17 провалених обіцянок губернатора Чернівецької області. Всього Фищук на сьогодні роздав 34 зобов'язання, 10 з яких виконав. Рівень його відповідальності – 29%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: