«Радикали» не блокуватимуть трибуну Ради, але продовжать «сидячий протест»

Читать на русском
Сидячий протест депутатів від РПЛ не завадить більшості працювати в сесійній залі, однак вони не матимуть голосів для ухвалення рішень.
Олег Ляшко

Народні депутати від «Радикальної партії» відмовилися блокувати роботу Верховної Ради України, але продовжать «сидячий протест».

Про це заявив глава фракції «РПЛ» Олег Ляшко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«До виконання наших вимог ми продовжимо «сидячий протест», мирну акцію, але ми не відступимо, поки не досягнемо результату», – сказав нардеп журналістам перед погоджувальною радою депутатських груп і фракцій у понеділок.

Ляшко підкреслив, що «сидячий протест» депутатів «РП» не завадить більшості працювати в сесійній залі, проте вони не матимуть голосів для ухвалення рішень.

«Вони (фракції більшості – Ред.), не маючи голосів для ухвалення рішень, будуть нас звинувачувати, що ми не даємо їм працювати. Будь ласка, працюйте, наш «сидячий протест» не заважає працювати», – сказав Ляшко.

Експерт пояснив, чому Ляшко знову заблокував трибунуОлег Ляшко разом із депутатами «Радикальної партії» заблокували трибуну Верховної Ради з вимогою створити ТСК із розслідування корупції та офшорів Президента та скасувати рішення НКРЕКП про підвищення тарифів на комунальні послуги

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», найбільша кількість ініційованих законопроектів, що набули чинності, подали представники «Радикальної партії» Олег Ляшко та Віктор Галасюк.

«Слово і Діло» зафіксувало 166 обіцянок народного депутата Олега Ляшка, з яких він виконав 49, а 74 – провалив. Коефіцієнт відповідальності глави «РПЛ» – 30%. Із повним переліком обіцянок нардепа можна ознайомитися на сторінці.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: