Довибори 2016, округ №85: обери свого кандидата (тест)

Читать на русском
Пройдіть тест від Слова і Діла й дізнайтеся, хто ваш кандидат у 85 виборчому окрузі на довиборах до ВР.

В одномандатному виборчому окрузі №85, що розташований в Івано-Франківській області, 17 липня відбудуться парламентські довибори. На мандат народного депутата тут претендують 37 кандидатів.

«Слово і Діло» проаналізувало програми 3 кандидатів, які мають найвищі шанси пройти до парламенту за цим округом – Сергія Насалика, Віктора Шевченка та Ольги Сікори.

Завдяки нашому тесту ви зможете визначити, програма якого кандидата в депутати найбільше вам імпонує. «Слово і Діло» зробило основну частину роботи, яку має виконати кожен свідомий виборець, і підготувало аналіз програм кандидатів, що претендують на депутатський мандат у 85 окрузі. Вам залишається лише обрати, які риси та політичні пріоритети повинен мати ваш кандидат.

Довибори-2016: імовірні претенденти на перемогу у 85 окрузі«Слово і Діло» підготувало інфографіку про можливих претендентів на перемогу на довиборах до Ради за 85 округом із центром у Калуші.

Нагадаємо, 17 липня довибори до Верховної Ради відбудуться у Волинській (23 округ), Дніпропетровській (27 округ), Івано-Франківській (85 округ), Луганській (114 округ), Полтавській (151 округ), Херсонській (183 округ) та Чернігівській областях (206 округ).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: