Порошенко запросив канадський бізнес купувати українські заводи

Читать на русском
Угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою передбачає зняття 99 відсотків бар'єрів протягом семи років.
Петро Порошенко і Джастін Трюдо

Президент України Петро Порошенко запросив підприємців із Канади взяти участь у процесі приватизації в Україні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми запросили канадських підприємців взяти активну участь у процесі приватизації, який проходитиме прозоро, ефективно та відповідно до угод зазначеного бізнес-форуму», – заявив Президент у ході спільної заяви з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо в Києві в понеділок.

Порошенко також додав, що Угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою передбачає зняття 99% бар'єрів протягом 7 років.

«Це не просто зняття тарифних обмежень. Це чітке зобов'язання протягом 7 років зняття 99% бар'єрів у міжнародній торгівлі», – сказав він.

ЗВТ з Канадою приверне увагу азійських країн – експертСпеціаліст поділився міркуваннями щодо інформації про те, що Україна і Канада завершили п'ятирічні переговори про створення ЗВТ.

Сьогодні, 11 липня, перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів і міністр Канади з міжнародної торгівлі Христя Фріланд поставили свої підписи під історичною Угодою про запровадження зони вільної торгівлі між Україною та Канадою.

Вчора посол України в Оттаві Андрій Шевченко повідомив про те, що дві угоди про розвиток співпраці в галузі торгівлі та оборони між Україною та Канадою вже готові до підписання.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: