Лисенко назвав втрати ЗСУ на Донбасі за минулу добу

Читать на русском
Андрій Лисенко також заявив, що за минулу добу бойовики здійснили найбільшу кількість обстрілів позицій ЗСУ за минулі 3 місяці.
Андрій Лисенко

Речник Адміністрації Президента з питань АТО, полковник Андрій Лисенко заявив, що за минулу добу на Донбасі загинув один український військовий, ще 13 – отримали поранення.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він розповів сьогодні на брифінгу.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 11 липняСитуація на сході країни на 00:00 11 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За його словами, за минулу добу один військовослужбовець загинув, 10 – отримали поранення. Ще двоє бійців отримали контузії, а один солдат підірвався на міні в ближньому тилу українських військ і отримав тяжкі поранення.

Також Лисенко зазначив, що під час бою з ворожою диверсійною групою біля Троїцького, коли ЗСУ вдалося взяти в полон представників окупантів, жоден український військовослужбовець не постраждав. Полковник додав, що 94 обстріли бойовиками українських позицій, які відбулися за минулу добу, є рекордними за останні 3 місяці.

Нагадаємо, за даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, за минулу добу окупаційні війська на Донбасі втратили трьох осіб убитими та вісім пораненими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: