Карта АТО: ситуація на сході України станом на 11 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 11 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики із 152 мм артилерії вели вогонь по укріпленнях Збройних сил України у Новгородському, а з 122 мм самохідних установок – у Миколаївці Другій. Також, ворог обстрілював з 120 мм мінометів позиції сил АТО у Майорську, Пісках, Авдіївці, Новгородському і Троїцькому.

На маріупольському напрямку сепаратисти зі 120 мм мінометів обстріляли опорні пункти ЗСУ в Талаківці, Водяному, Новогригорівці та Мар’їнці, а з мінометів калібру 82 мм –поблизу Широкиного, Красногорівки, Гнутового та Мар’їнки. Окрім того, проросійські банди там вели вогонь з гранатометів, бронетехніки, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На луганському напрямку ворог випустив 16 снарядів із забороненої 122 мм артилерії противник по позиціях ЗСУ у Новоолександрівці та 14 у Новозванівці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: