Патрульні поліцейські отримають нові автомобілі

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що поліцейські отримають нові екологічні автомобілі.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що поліцейські отримають нові екологічні автомобілі. На заміну застарілимм російським автомобілям УАЗ патрульні отримають японські позашляховики Mitsubishi Outlander.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Аваков написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами міністра, Національна поліція отримає 651 гібридний Outlander за кошти, отримані Україною за Кіотським протоколом.

У зоні АТО затримали ще одного розкрадача «кіотських» грошейНаціональне антикорупційне бюро України затримало на Луганщині екс-чиновника, який втік на Донбас.

«Програма схвалена протокольним рішенням Кабміну №15 від 27.05.2016 та розроблена у співпраці з державними та комерційними структурами Японії в рамках Конвенції ООН про зміну клімату (Кіотського протоколу). На практиці, Національна поліція України отримає 651 сучасний автомобіль Mitsubishi - замість давно застарілих ВАЗ і УАЗ», - зазначив Аваков.

Міністр також додав, що витрата палива у нових автомобілів складає 1,9 л / 100 км. Економія коштів на ПММ і паливі складе 333,9 млн гривень в рік. Зниження викидів парникових газів зменшиться від використання нових авто майже в 6 разів.

Нагадаємо, Кабмін направив 700 млн грн «кіотських» коштів на придбання нових авто для патрульних 30 березня. Аваков тоді сказав, що за ці гроші поліція буде остаточно переведена на нові авто.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: