Суд виправдав перевізника «тітушок»

Читать на русском
Червонозаводський районний суд Харкова виправдав організатора доставки тітушок для розгону учасників Євромайдану.

Червонозаводський районний суд Харкова виправдав організатора перевезення «тітушок» для розгону учасників харківського Євромайдану.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Повідомляється, що суд виніс виправдальний вирок щодо Павла Собчука, директора ТОВ «Автотранспортне підприємство «Карусель», яке перевозило «тітушок» для розгону учасників Євромайдану 19 лютого 2014 року поблизу Академії внутрішніх військ у Харкові.

Єдиний підозрюваний у видачі зброї «тітушкам» може вийти на свободуЯкщо сьогодні в суді не розглянуть справу підозрюваного в справі видачі зброї зі складів МВС для розгону Майдану його відпустять з-під варти.

«Визнати Собчука Павла Вікторовича невинним у пред'явлених йому звинуваченнях за ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 171, ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 296 КК України й повністю його виправдати», - йдеться в ухвалі суду, винесеній суддею Сорокою сьогодні. Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку.

Оголошено суддею вироку відбувалося за відсутності самого Собчука та потерпілих журналістів каналу «СТБ». Собчука звинувачували в перешкоджанні діяльності журналістів і хуліганстві із завданням тілесних ушкоджень.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: