Гройсман заявив про відсторонення заступника глави МОЗ Василишина

Читать на русском
Прем’єр-міністр заявив, що ухвалене рішення відсторонити від виконання службових обов’язків заступника міністра охорони здоров’я, якого упіймали на хабарі.
Володимир ГройсманФото: "РБК-Україна"

Кабінет міністрів України відсторонив від виконання службових обов’язків заступника міністра охорони здоров’я Романа Василишина.

Відбулося це в зв’язку з тим, що чиновника затримали на отриманні хабара, пише «Слово і Діло» з посиланням на Twitter прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

«Прийнято рішення відсторонити заступника міністра охорони здоров'я від обійманої посади – це логічно в даній ситуації», – зазначив глава уряду.

Ситник прокоментував можливість створення антикорупційних судівДиректор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив, що профільні суди є необхідними.

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала Романа Василишина в ніч проти 8 липня при спробі отримання хабара, про це повідомив голова спецслужби Василь Грицак.

За його словами, заступник міністр охорони здоров’я створив систему поборів із практикуючих лікарів за надання їм можливості в подальшому здійснювати належним чином свої функціональні обов'язки, зокрема проводити операції в Олександрівській лікарні Києва.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: