Заступник Кубіва йде у відставку

Читать на русском
Один із заступників голови Міністерства економічного розвитку та торгівлі Степана Кубіва йде у відставку.
Юлія Клименко

Заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Юлія Клименко заявила, що йде у відставку.

Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню «Новое время», повідомляє «Слово і Діло».

«Мій останній робочий день у міністерстві – 7 липня 2016 року. Я прийшла до уряду на запрошення міністра й відразу визначила для себе держслужбу як волонтерський проект на 12 місяців. Минуло 14, тому мій час тут сплив, буду повертатися до приватного сектора та громадської роботи», – заявила Клименко.

За її словами, темпи проведення реформ у МЕРТ є дуже низькими. Клименко навела приклад ухвалення стратегії реформ відомства, яку затвердили лише тиждень тому.

Микольська назвала відмінності нового уряду від попередньогоЗаступник глави МЕРТ Наталія Микольська заявила, що новий Кабмін доволі швидко ухвалює рішення щодо ініціатив та реформ.

«Коли Айварас запрошував мене на держслужбу, він говорив: «Ми вже домовилися з європейцями, вони готові платити пристойні зарплати реформаторам, буде реформа державного управління, реформа Кабміну, спрощення процедури ухвалення рішень». Так ось, ми лише кілька тижнів тому затвердили стратегію цієї реформи, а її ще потрібно виконати, щоб отримати європейські кошти. Сумніваюся, що більшість молодих людей, яких сюди завів Абромавичус, працюватимуть у 2017 році», – зазначила вона.

Крім того, заступник міністра додала, що рівень зарплат у МЕРТ залишається на старому рівні. За словами Клименко, вона отримувала лише 9 тисяч гривень на місяць, працюючи по 14 годин на день. Як вважає чиновник, така зарплата не дає впевненості в завтрашньому дні й змушує вас зробити вибір – красти або піти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: