Карта АТО: ситуація на сході України станом на 7 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 7 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики із 120 мм мінометів обстріляли позиції Збройних сил України у Троїцькому, Новоселівці другій та Авдіївці, а з 82 мм мінометів – біля Верхньоторецького, Авдіївки та Новгородського.

На маріупольському напрямку проросійські банди із забороненої Мінськими угодами 152 мм артилерії обстріляли Лебединське, а по Широкиному вели вогонь з 120 та 82 мм мінометів. Також, ворог з озброєння БМП та протитанкового ракетного комплексу вів вогонь під Новогригорівкою, а біля Мар’їнки активізувалися ворожі снайпери.

На луганському напрямку сепаратисти з 82 мм мінометів та гранатометі обстріляли позиції ЗСУ в районі Попасної, Новоолександрівки, Богуславського та Новозванівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: