Турчинов назвав причину загострення ситуації на Донбасі

Читать на русском
Однією з головних причин нового загострення ситуації на Донбасі стало прагнення президента Росії Володимира Путіна до військових перемог.

Однією з головних причин нового загострення ситуації на Донбасі стало прагенння президента Росії Володимира Путіна до військових перемог.

Про це під час зустрічі з міністром закордонних справ Королівства Норвегія Берге Бренде заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми вдячні уряду Норвегії за послідовну підтримку України. Дуже важливо, щоб санкції тривали й посилювалися, оскільки це єдиний мирний механізм, здатний зупинити подальшу мілітаризацію Російської Федерації», – зазначив Турчинов.

За його словами, головною причиною нового витка ескалації конфлікту в зоні проведення АТО могла стати важливість військових перемог, яких прагне президент РФ Путін.

«Економічне зростання Росії є не настільки важливим, як військові перемоги, що може бути ще однією причиною військового загострення на сході України», – заявив секретар РНБО.

Нагадаємо, раніше речник Адміністрації Президента з питань АТО, полковник Андрій Лисенко заявив, що вчора в результаті бойових дій загинули двоє українських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: