Березюк не підтримує блокування трибуни Верховної Ради

Читать на русском
Блокування трибуни парламенту фракціями РПЛ і Батьківщини не призведе до зниження тарифів.
Олег Березюк

Блокування трибуни Верховної Ради фракціями «Радіальної партії» та «Батьківщини» не призведе до зниження тарифів і навіть може поглибити політичну кризу в Україні.

Таку думку телеканалу «112 Україна» висловив керівник фракції «Самопомочі» Олег Березюк, повідомляє «Слово і Діло».

«Блокування трибуни не приведе до вирішення питання щодо тарифів, найбільше зашкодить державі й призведе до кризи. Ці люди («Радіальна партія» та «Батьківщина» – Ред.), які інспірують кризу держави, вони повинні знати, що всі в Україні розуміють, або більшість розуміє, що дострокові вибори – це вибори на користь ворога України», – зазначив Березюк.

У відповідь на таку заяву лідера «Самопомочі» Олег Ляшко зазначив, що порожні балачки та бездіяльність також ні до чого не призведуть.

«Ні до чого не призведуть порожні балачки й бездіяльність, і сидіння й протирання штанів в м'яких кріслах, і порожнє спостереження за тим, як влада грабує українців. Не потрібно займатися моралізаторством, потрібно взяти й зробити. До речі, ми в більшості питань займаємо із «Самопоміччю» спільну позицію», – заявив нардеп.

Лідер «РПЛ» також додав, що також не поділяє політику дострокових виборів, але підтримує людей, які вимагають зниження тарифів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: