Омелян із Бальчуном запустили потяг до Херсона

Читать на русском
Голова Мінінфраструктури Володимир Омелян разом з очільником УЗ Войцехом Бальчуном запустив потяг до Херсона.
Омелян, Кравцов, Бальчун

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян разом зі своїм першим заступником Євгеном Кравцовим і керівником «Укрзалізниці» Войцехом Бальчуном сьогодні запустив новий потяг класу «Інтерсіті» з Києва до Херсона.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Омелян написав на своїй сторінці в Facebook.

«Це поїзд категорії «Інтерсіті». Він не новий, але повністю відремонтований і досить комфортний. Поїзд долає відстань від Києва до Миколаєва за 6 годин, до Херсона – за 7 годин 15 хвилин, квиток першого класу – 290 гривень, другого – 204», – сказав міністр.

Омелян заборонить «Укрзалізниці» возити пасажирів у вагонах із несправними кондиціонерамиЗа словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, УЗ має заборонити експлуатацію несправних пасажирських вагонів.

Він також проінспектував разом із керівництвом «УЗ» плацкартні вагони поїздів Київ-Дніпропетровськ і Київ-Львів. «Проблеми є, покладаю надії на нове керівництво «Укрзалізниці» щодо їх усунення», – зазначив Омелян.

Міністр додав, що проводить нараду щодо впровадження інформаційних технологій в інфраструктурній сфері, зокрема, що стосується транспорту. Однією з ключових тем він назвав запровадження електронного квитка на залізниці. «Абсолютно переконаний, що ми маємо переходити на новий рівень послуг як для пасажирів, так і для бізнесу», – підсумував глава Мінінфраструктури.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» анонсувала запуск швидкісного поїзда класу «Інтерсіті» з Києва до Херсона 23 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: