Поліція знайшла чиновника «УЗ», який влаштував ДТП із журналістом

Читать на русском
Працівники Нацполіції Києва знайшли винуватця ДТП із фотокореспондентом – директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка.
Іван Федорко

Працівники Національної поліції Києва знайшли винуватця ДТП із фотокореспондентом «Лівого берега» Максимом Левіним – директора з вантажних перевезень і логістики «Укрзалізниці» Івана Федорка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Нацполіції.

«Як повідомлялося раніше, 49-річний киянин, який вчора на автодорозі Забір'я-Боярка влаштував ДТП із трьома постраждалими, втік із лікарні під час огляду на алкогольне сп'яніння. Зараз поліцейські встановили місце перебування винуватця. Він перебуває в реанімаційному відділенні однієї з медичних установ столиці, до нього приставлена ​​охорона», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, вдалося встановити, що Іван Федорко з невідомих причин не впорався з керуванням свого транспортного засобу AUDI Q7 і виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з автомобілем Dacia Logan.

Нагадаємо, ввечері 3 липня на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента «Лівого берега» Максима Левіна потрапив у ДТП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: