«Батьківщина» готова позбавити Онищенка недоторканності

Читать на русском
Постанова про зняття недоторканності з Онищенка зареєстрована в Раді й завтра буде розглянута в першу чергу.
Олександр Онищенко

Парламентська фракція «Батьківщини» готова проголосувати за зняття недоторканності з нардепа від групи «Воля народу» Олександра Онищенка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Комітет рекомендував зняти недоторканність з ОнищенкаРегламентний комітет Верховної Ради рекомендував зняти депутатську недоторканність із нардепа Олександра Онищенка.

Як заявила лідерка фракції Юлія Тимошенко, «Батьківщина» підтримає рішення регламентного комітету про позбавлення Онищенка недоторканності. «Ми будемо голосувати за рішення комітету, яке зніме недоторканність і надасть можливість притягнення до відповідальності (Онищенка – Ред.)», – сказала глава фракції.

Спікер парламенту Андрій Парубій аявив, що питання позбавлення Онищенка недоторканності на завтрашньому засіданні Верховної Ради буде розглянуто в першу чергу. Сама постанова про арешт нардепа вже внесена до порядку денного парламенту на завтра, 5 липня.

Нагадаємо, подання про зняття недоторканності з нардепа Олександра Онищенка було зареєстровано в парламенті 17 червня.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: