Гройсман: Україна буде найбільш енергоефективною країною Європи

Читать на русском
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман вважає, що Україна має шанс стати найбільш енергоефективною країною Європи.
Володимир Гройсман

За умови здійснення правильних кроків Україна має шанс у перспективі стати найбільш енергоефективною країною Європи.

Таке переконання у відеозверненні в своєму Facebook висловив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, пише «Слово і Діло».

«Ми починаємо зараз формувати програму відновлення видобування українського газу. Ми будемо найенергоефективнішою країною серед країн Європи, але на це потрібен час і дуже правильні кроки», – зазначив він.

Гройсман також підкреслив, що всі розмови про майбутнє повернення державі субсидій, призначених населенню, є лише чутками. «Ми пам’ятаємо, що треба захистити тих людей, яким сьогодні важко сплатити за житлово-комунальні послуги, яким важко сплатити за ринкову ціну газу... Те, що начебто субсидії хтось колись комусь почне повертати, – неправда», – сказав Гройсман.

Кандидати в депутати пояснили, як виконуватимуть обіцянки про зниження тарифівКандидати в народні депутати Ілля Кива, Віктор Шевченко та Оксана Томчук розповіли, як будуть знижувати комунальні тарифи для населення.

Прем'єр також застеріг українців від довіри популістам, зазначивши, що саме вони нівелювали результати Помаранчевої революції й зараз намагаються це повторити.

«Окремо хотів би сказати про популістів. Я вважаю, що популісти не менш ніж корупція можуть забирати в нашої країни майбутнє... Ми – антипопулісти», – зазначив глава уряду.

Нагадаємо, раніше Гройсман обіцяв, що з початком опалювального сезону незаможні українці будуть отримувати адресну допомогу на компенсацію тарифів на житлово-комунальні послуги.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: