Порошенко розповів, що Україна зробила за роки його президентства

Читать на русском
Український Президент Петро Порошенко назвав головні досягнення країни на європейському шляху.

Україні вдалося багато зробити на своїй європейському шляху – підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом, виконати умови безвізового режиму і домогтися успіхів в енергонезалежності.

Про це під час церемонії вручення сертифікатів на квартири військовим морякам в Одесі заявив Президент України Петро Порошенко, повідомляє «Слово і Діло».

«Я вважаю, що за цей час (два роки президентства - Ред.), завдяки нашим рішучим діям, ми дуже багато зробили в європейському напрямку», – заявив Порошенко.

За його словами, головними досягненнями можна назвати підписання асоціації з Євросоюзом, виконання дорожньої карти щодо візової лібералізації та кроки щодо енергетичної незалежності країни.

Також, Порошенко додав, що Україна ввела систему електронних закупівель, створила антикорупційну «інфраструктуру» і зрушила з місця в судовій реформі.

«Це все є демонстрацією рішучості наших дій по наведенню порядку в державі. І головне - за цей час ми створили за стандартами НАТО реформу Збройних сил України», – зазначив він.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: