Довибори до Ради: в якому окрузі запустили «найбруднішу» виборчу кампанію? Експерт

Читать на русском
Андрій Дудаполітолог

Ситуація буде напруженою, особливо в декількох регіонах.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів політолог Андрій Дуда, аналізуючи ситуацію з підготовкою до проведення довиборів до Верховної Ради.

«В Херсоні буде напружена ситуація. Один із кандидатів – Путілов – скоріш за все, й стане лідером. Хоча там виникне проблема не з виборами, а скоріше з тим, що буде після того, як Путілова оберуть нардепом, тому що облрада залишиться без голови, і хто буде замість нього – серйозне питання», – розмірковує Дуда.

Крім того, на його переконання, дуже складна ситуація складається в Дніпрі.

Довибори до Ради на 27 окрузі: хто балотується від Дніпра?Після того, як Борис Філатов став мером Дніпра (Дніпропетровська), він залишив вакантним місце в сесійній залі Верховної Ради. Тому проміжні вибори до парламенту, які відбудуться 17 липня, торкнуться й цього міста.

«Одним із лідерів є Ричкова, але немає очевидного фаворита. На сьогодні це найбрудніша виборча кампанія. Зокрема, є дані про «чорні» листівки проти Ричкової. Видається дуже багато «чорної» літератури, що вже є вершиною цинізму», – розмірковує експерт.

Також, за його словами, цікава ситуація в Івано-Франківській області, але найбільші шанси все ж таки в Сергія Насалика.

Нагадаємо, 17 липня в 7 округах пройдуть довибори до Верховної Ради.

Найбільшу кількість кандидатів зареєстровано в окрузі №114 Луганської області. Тут за мандат народного депутата боротимуться 107 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: