Депутати не дають перевезти арештованого «айдарівця» до СІЗО

Читать на русском
Кілька народних депутатів блокують Печерський районний суд Києва, аби дати перевезти до СІЗО заарештованого екс-командира батальйону Айдар.
Валентин Лихоліт

Сьогодні вранці триває блокада залу Печерського районного суду м. Києва, де перебуває заарештований на 2 місяці командир батальйону «Айдар» Валентин Лихоліт.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook написав нардеп від «Радикальної партії» Андрій Лозовий.

«Суд поки що заблокований – вивезти комбата «Айдару» Валентина Лихоліта до СІЗО так і не змогли», – повідомив він.

СБУ та «Айдар» знайшли на Донбасі російський танк і заборонені міниБійці батальйону «Айдар» знайшли на Донбасі російський танк, а СБУ – сховище з автоматом, патронами та гранатами.

Нардеп від фракції «Самопомочі» Єгор Соболєв додав, що вночі до будівлі суду прибули правоохоронці, які, однак, не намагалися розблокувати будівлю суду.

«Ніч пройшла спокійно. Приблизно о 3:00 перед судом з'явилася група «космонавтів», присутні бійці «Айдару» та «Донбасу» без додаткових питань забарикадували всі двері та приготувалися до штурму. Його не було», – написав Соболєв на своїй сторінці в Facebook.

За словами Лозового, крім нього та Соболєва, в суді також перебувають нардепи від «РПЛ» Ігор Мосійчук та Дмитро Линько, депутат від «Самопомочі» Семен Семенченко, нардеп від «БПП» Олег Петренко, народний депутат, командир полку «Азов» Нацгвардії України Андрій Білецький, а також народний депутат 5-6 скликань Павло Костенко та громадські активісти.

Нагадаємо, раніше в Новомосковську (Дніпропетровська область) було затримано одного з командирів батальйону «Айдар» Валентина «Батю» Лихоліта.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: